Gnälliga dagar

Inspirationen sjunker och sjunker, kanske är det för att jag längtar efter våren eller så är det för att jag skulle vilja ha ett avbrott, något att se fram emot. Parisresan som jag trånat efter så länge verkar aldrig bli av, för Tobias kan inte boka någon resa eftersom han inte vet hur saker ligger till med jobb framöver. Jag förstår honom men jag har längtat, längtat och längtat, resan är det jag längtat mest efter och nu när den aldrig blir av känns det som jag blir mer och mer deppig.
Jag är less på att studera och vill ha ett avbrott, var tog inspirationen och ambitionen vägen? Varför finns inga obligatoriska kurser för lärarutb. som sommarkurser? Jag vill korta ned utbildningen men det verkar bli svårt.
Känner behov av miljöbyte, nya upplevelser, ny inspiration… men hur går det med en students ekonomi?

Ursäkta allt gnäll, ibland måste det bara komma ut…

Igår gottade vi oss iaf med nybakta bullar och ett glas mjölk, jag blåste t.o.m. upp ballonger för att få lite mer kalasstämning… tänkte att de skulle höja humöret lite!


Fint hotell i Paris!