sun, haircut and shopping

yeas, hade en mysig dag på stan med yamsi med lunch, lite shopping och glass. Provade även ett par glasögon, och ska ner imorn och bestämma mig tänkte jag, I neeeeed glasses! Är så jävla drygt att behöva sätta i linser varje jävla morgon. Apropå linser fick jag förresten hem mina färglinser idag. Bruna och gröna 🙂 har de gröna i nu, och ja.. det ser helt okej ut! iaf…… när jag och yamme skulle skiljas åt för att var och en gå hem till sitt fick jag för mig att gå till frissan och fräscha till håret lite. Gick till nailstore och blev klippt av nån utlänsk tjej, så jag var jättenervös när jag satt där i stolen. Men resultatet blev jättebra, så jag är nöjd! Håret är kortare, men fräscht.. och som tur är så växer mitt hår megafort så det är lugna puckar 🙂 blir inga fina bilder, för yamme har (hoppas jag) min kamera..! tur att man har mobilkamera iaf 😉

detta urartade sig ju i ett kaosinlägg, ett såntdär tråkigt inlägg som man skriver på fem sekunder som min f.d svensklärare skulle säga. men vafan Im in a rush 😉