Category Archives: Om

Jag börjar krya på mig!

Joy Division – Heart and Soul

Instincts that can still betray us
A journey that leads to the sun
Soulless and bent on destruction
A struggle between right and wrong
You take my place in the showdown
Ill observe with a pitiful eye
Ill humbly ask for forgiveness
A request well beyond you and I

Heart and soul, one will burn
Heart and soul, one will burn

An abyss that laughs at creation
A circus complete with all fools
Foundations that lasted the ages
Then ripped apart at their roots
Beyond all this good is the terror
The grip of a mercenary hand
When savagery turns all good reason
Theres no turning back, no last stand

Heart and soul, one will burn
Heart and soul, one will burn

Existence well what does it matter?
I exist on the best terms I can
The past is now part of my future
The present is well out of hand
The present is well out of hand

Heart and soul, one will burn
Heart and soul, one will burn
One will burn, one will burn
Heart and soul, one will burn

Kunde inte vila, utan fick tankesnurr och myrkrypningar. Börjar alltså friskna till, för det är det bästa tecknet på att jag inte längre är sjuk, att jag inte bara kan lägga mig ner och domna bort i tre timmar.
Är dock fortfarande snorig och har varsnok, men den börjar bli bättre.
Tur det.

Ska lova er en sak..

Jag ska bli bättre på att uppdatera mig.. Men nu på senaste tiden så har faktisktbloggen krånglat! Men jag har också valt att inte blogga ibland för att jag har varit för upptagen osv. Ni vet ju att jag även har ett privat liv, även hur mycket jag älskar att blogga! 😉

Men jag ska bli bättre på att blogga.. I promise! Fast iof så är det ju min blogg och mina regler. Ni kommer ju inte precis att sluta läsa min blogg även fast jag slarvar lite.. Jag menar, jag har ju inte 60,000 unika läsare! Hehe! 😉

JAAA MÅÅ HON LEEVAA

min älskade LINDA Svensson FYLLER 18 BARRE IDAG;!!

haha som sofie sa till mig: HOPPAS DU FÅR ETT SUPERÅR! (men glöm inte vad vi pratade om) HAHA <3

Nej nu ska jag försöka förbättra mig på singstar.. hahah jag är verkligen tondöv :O! aja, tar det inte lika seriöst som knapp-tanya 😛 haha som verkligen blir GALEN om hon inte vinner på “buzz the hollywood quiz” eller vad det heter 😉

Jag sitter och

dricker en flaska vatten innan jag måste ta tag i lite projekt som ska organiseras och göra livet lättare 😉 Åtminstone livet före hemresa lättare när det ska packas och skickas hem, och en del ska packas för att vara kvar. Vart vi gör av bilen har vi inte tagit tag i än – det är DAGS! Jag ska försöka vara lite effektiv nu när Manne har sällskap 😉 och Ola är borta! Det är härligare att njuta av att vara med varandra när man kan! 
🙂

Tips, pleeease!

Godmorgon hörrni, allt braa med er? Jag mår bra, lite ont i magen men annars toppen! Har inga roliga ideer till bloggen idag, för min blogg har verkligen blivit skitråkig nu på sistonde.. Vafan hände liksom? Jihijaha, vad är det ni vill läsa om förresten?

Därför ska ni nu få hjälpa mig och tipsa mig vad jag kan göra bättre. Mer uppdateringar, mer outfits, mer bilder, mer inlägg, mer musik, videoblogg, ny design? Bring it!

Absolut INTE

Ja jag är verkligen sjuk, min lediga helg och som jag längtat såå mkt efter och så är jag SJUK!!!!! Fast ska väl inte klaga, kunde vatt värre,,, kunde ju faktiskt blivit sjuk innan nyår och missat det! Så nej jag får helt enkelt gilla läget och acceptera att min lediga helg blir en mkt lugn och vithelg!

I fredags blev det då jobb 9-15 sen fick jag faktiskt gå hem pga feber! Väl hemma gjorde jag inget mer än sov och på kvällen kom Samantha hit för att hålla mig sällskap =) Mysigt, men sjukt drygt att må såhär dåligt! Ont i hela kroppen =(,
Sen idag har jag bara myst me film och en supergod frukost med k! 
Nu har jag precis unnat mig lite mat,,, mammas lasagne och förtillfället känner jag mig helt OK! Övervägde verkligen att sticka till mazza ikv,,, men nej bäst att stanna hemma! Blir utgång på måndag och då ska ja fan va frisk =).

Ikväll blir det bara film och en tidig sömn, Bumbi är också sjuk så är lite orolig över henne, så bra att stanna hemma och hålla koll på henne! Man är ju extra orolig efter man misste sin första hund =(. Aja det är säkert inget farligt!

Ska inte deppa ihop nu för jag är sjuk, som sagt imorgon blir det en chilldag får se vad som orkas göras, men som ja känner nu blir det nog bara sängen hela dagen.
Sen måndag jobb 12-18 och sen ugång till Nöjesguiden @ slagt! Sen tisdag blir det kalas för Maja som fyller 1 år =).
Sen jobbar jag helgen och nästa helg IGEN blir det Båstad =) så har mkt kul att se fram emot. Nä nu ska jag koka en kopp tee och bli frisk =).

Trevlig helg !

Longer than my chain of broken hearts

I was gonna love you till the end of all daytime
and I was gonna keep all our secret signs and our lullabies
I was made to believe that our love would grow old

We were gonna live in a treehouse and make babies
and we were gonna bury our ex-lovers and their ghosts
baby we were made of gold

Dagens insikt: Saker blir inte som man tror. Men de blir annorlunda, och det är nog för det mesta ganska lika mellan vinst och förlust. Man ska inte gråta över spilld mjölk, blablabla, allt det där är sant. Ibland unnar jag mig dock att göra just det, som igår och idag. Jag vet vad jag inte vill men jag vet också vad jag en gång ville, och det är lite sorgligt. Emellanåt.

Godmorgon

Eller nånting ditåt.
Tur att det bara är onsdag, torsdag och fredag som jag jobbar och sen är jag ledig i helgen igen…
Vet inte vad det är med mig – men jag somnar trött och jag vaknar trött.
Och ändå har jag tagit mina vitaminer.

Äter frukostgröt just nu och hoppas på att jag ska ta och piggna till snart.
Åka till jobbet och se vad som finns där att göra, har tjuvkikat lite via nätet och inga automater är felanmälda i alla fall. Ska börja med att se över dem nu på morgonen ändå, man vet aldrig, och det är bättre att veta än att inte göra det.

För övrigt så blir jag snart tokig, gmail fungerar inte för tillfället. AAAH! Vill kolla min mail ju!

:)

jag har inte uppdaterat på skit länge, hehe och konstigt nog så har flera kollat min blogg ändå, trots alla dagar som jag inte uppdaterat.

Vi får väl se när jag orkar uppdatera, jag bestämmer you know 😉

Ciao! vs Enjoy!

Fan vad jag tycker synd om henne, hur kul och lätt kan det vara att behöva leva upp till konkurrentens motsvarighet Ebba? Varför vill Aftonbladet ha en karbonkopia av Ebba?

Läser hellre en artikelkatalog än hennes blogg!

Den här stackars bruden försöker ju t.o.m. skriva exakt som Ebba. Samma slags meningsuppbyggnad och rytm i skrivandet. Varför kunde dom bara inte skaffat sig en moderedaktör med lite ANDRA idèer och tankar? Varför måste kvällsblaskorna överhuvudtaget ge sig in på mode? Jag är inte förtjust i fenomenet Ebba, men detta med Sofi Fahrman blir ju bara patetiskt.