Category Archives: Rolig

Tips, pleeease!

Godmorgon hörrni, allt braa med er? Jag mår bra, lite ont i magen men annars toppen! Har inga roliga ideer till bloggen idag, för min blogg har verkligen blivit skitråkig nu på sistonde.. Vafan hände liksom? Jihijaha, vad är det ni vill läsa om förresten?

Därför ska ni nu få hjälpa mig och tipsa mig vad jag kan göra bättre. Mer uppdateringar, mer outfits, mer bilder, mer inlägg, mer musik, videoblogg, ny design? Bring it!

Absolut INTE

Ja jag är verkligen sjuk, min lediga helg och som jag längtat såå mkt efter och så är jag SJUK!!!!! Fast ska väl inte klaga, kunde vatt värre,,, kunde ju faktiskt blivit sjuk innan nyår och missat det! Så nej jag får helt enkelt gilla läget och acceptera att min lediga helg blir en mkt lugn och vithelg!

I fredags blev det då jobb 9-15 sen fick jag faktiskt gå hem pga feber! Väl hemma gjorde jag inget mer än sov och på kvällen kom Samantha hit för att hålla mig sällskap =) Mysigt, men sjukt drygt att må såhär dåligt! Ont i hela kroppen =(,
Sen idag har jag bara myst me film och en supergod frukost med k! 
Nu har jag precis unnat mig lite mat,,, mammas lasagne och förtillfället känner jag mig helt OK! Övervägde verkligen att sticka till mazza ikv,,, men nej bäst att stanna hemma! Blir utgång på måndag och då ska ja fan va frisk =).

Ikväll blir det bara film och en tidig sömn, Bumbi är också sjuk så är lite orolig över henne, så bra att stanna hemma och hålla koll på henne! Man är ju extra orolig efter man misste sin första hund =(. Aja det är säkert inget farligt!

Ska inte deppa ihop nu för jag är sjuk, som sagt imorgon blir det en chilldag får se vad som orkas göras, men som ja känner nu blir det nog bara sängen hela dagen.
Sen måndag jobb 12-18 och sen ugång till Nöjesguiden @ slagt! Sen tisdag blir det kalas för Maja som fyller 1 år =).
Sen jobbar jag helgen och nästa helg IGEN blir det Båstad =) så har mkt kul att se fram emot. Nä nu ska jag koka en kopp tee och bli frisk =).

Trevlig helg !

Rolig post

I brevlådan hade jag rolig post igår!
Ett vykort från min syster som har varit i Oslo och ett paket från Per,
som jag ska få öppna på min födelsedag. Vykortet med trollen har jag satt upp på kylskåpet och
paketet från Per går jag nyfiket och sneglar och klämmer på, sedan jag fick det igår.